Društvo Region Vesti

Karatisti uspešni na „Arena kupu“

Kadeti karate kluba „Radnički“ iz Kovina, u nedelju 19.novembra nastupili su na međunarodnom turniru „Arena kup“, koji je održan u sportskom centru „Voždovac“ u Beogradu.

Kadetsko-juniorski kata tim u sastavu: Đorđević Strahinja, Caran Nikola i Mlinar Aleksandar, nije imao konkurenciju, pa je bez borbe zauzeo prvo mesto.
U katama pojedinačno u konkurenciji 11 takmičara, iz ukupno tri nastupa, osvojene su dve medalje.

Caran Nikola je u četvrtifinalnom meču savladao takmičara domaće „Arene“ Stojanović Dimitrija rezultatom 3:0, da bi u polufinalnom meču doživeo poraz od klupskog kolege Đorđević Strahinje i time osvojio bronzanu medalju.
Đorđević Strahinja je u prvom meču savladao Simonović Nikolu, takmičara karate kluba „Mladost“ iz Pančeva, dok je u drugom bio uspešniji od takmičara karate kluba „Arena“ iz Beograda, Stojadinović Aleksandra. Oba meča rešena su maksimalnim rezultatom 3:0. U pomenutom polufinalu, savladao je Nikolu, da bi u finalu takođe maksimalnim rezultatom savladao još jednog takmičara beogradske „Arene“, Đuriček Andreja takođe rezultatom 3:0 i time osvojio zlato i u pojedinačnoj konkurenciji.

Upravo je Andrej u prvom meču savladao i trećeg predstavnika karate kluba „Radnički“ iz Kovina, Mlinar Aleksandra i time ga ostavio bez borbi za medalju.
Naredno takmičenje za kadete i juniore karate kluba, održaće se u nedelju 26.novembra u Mladenovcu, pod nazivom „Noć šampiona“.

6,657 Pregleda, 1 danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *