Društvo Region Vesti

Sana Garić i Twenty Tree večeras u Kovinu

U Centru za kulturu Kovin večeras će biti održani koncerti Sane Garić i Milana Mileusnića. Sana Garić nastupiće u 21h u nekadašnjoj diskoteci Pink (sadašnji Underground), a nakon toga sledi DJ Twenty Tree. Cena ulaznice je 100 dinara.

Sana Garić (vokal, klavijature) nastupa sa svojim sastavom: Tom Fedj Franklin (elektronac, perkusije), Pavle Popov (klavijature, gitara) i Miki Ristić (bas), a publika će imati priliku da u celosti čuje njen debitantski album „Svet za nas“ /Mascom Records, 2017/ koji jedan od najuspešnijih na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni, ali i ranije znane stvari u novim electro-synth aranžmanima. Sana Garić je izuzetno aktivna na muzičkoj sceni (Xanax, Svemirci, Beograd), a uz njen autentični vokal ušiven uz sinesteziju electro roots-a, vintage i pop synth-a predstavlja trenutni new wave zvuka na temeljima electro žanrova. Ostvarila je zapažene nastupe na festivalima: EXIT (Novi Sad), Drimon (Makedonija), Avant Music Festival (Moscow), Kvir_feminist_actziya (Vienna), Krüzer Medika (Zagreb), Uho, grlo, noise (Novi Sad). Nakon njenog nastupa, publika će imati prilike da sluša i našeg DJ Twenty Three.

Milan Mileusnić je DJ/producent iz Kovina. Njegov zvuk karakterisu melodicne i progresivne nijanse tehna i hausa. Produkcijom i DJ-ingom je krenuo da se bavi 2010. godine i od tada iza sebe ima izdanja za brojne domace i strane muzičke kuće poput: A Must Have, The Purr Music, Moving Dub Records, Superodinate Music i mnoge druge. Kroz svoje setove provlaci elemente progresiv hausa i tehna poput izvodjaca kao sto su: Cristoph, Victor Ruiz, Jeremy Olander, Christian Smith, DJ ANNA.

 

4,728 Pregleda, 4 danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *