Društvo Region Vesti

ZAVRŠEN 3.KoPS: Predstava „Ne igraj na Engleze“ proglašena najboljom

Kovinska publika imala je priliku prošle nedelje da uživa u pozorišnim predstavama. Centar za kulturu Kovin, pod pokroviteljstvom Opštine Kovin, organizovao je 3.KoPS pod sloganom „Strast ili ništa“, a prvi put je dodeljena nagrada publike koja je pripala predstavi „Ne igraj na Engleze“.

Između predstava „Noć bogova“, „Histerija“ i „Ne igraj na Engleze“, najviše glasova publike osvojila je Drama „Ne igraj na Engleze“, rađena po tekstu Vladimira Đurđevića, a u režiji Staše Koprivice.

Predstavu su izveli glumci iz Beogradskog dramskog pozorišta: Marko Živić, Daniel Sič i Ivan Tomić. Prvog dana manifestacije prisutne su pozdravili programski savetnik Centra za kulturu Kovin Vaštag Vendel,a potom i direktor ove ustanove Milivoje Grčić.

Poslednje večeri 24.marta, publika je imala priliku da pogleda najbolju amatersku predstavu u Srbiji za 2017.godinu „Malograđansku svadbu“, u izvođenju pozorišta „Stevan Sremac“ iz Crvenke.

Za ovu nedelju Centar za kulturu Kovin najavljuje izložbu fotografija „Tri objektiva“ koja će biti otvorena sutra 27.marta od 19h u Galeriji. Narednog dana 28.marta u kovinskom bioskopu počinje francuski filmski karavan „Omaž Cezarima“ i trajaće do 31.marta. Sve projekcije počinju u 20h, a ulaz je slobodan.

7,250 Pregleda, 4 danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *