Društvo Vesti

Specijalni božićni popusti ovog vikenda na shoppster.com

Connect shopping vikend samo za SBB korisnike

U susret Božiću, SBB kompanija i Shoppster najavili su dodatne popuste od 7. do 9. januara za sve SBB korisnike.

SBB korisnici od petka do nedelje mogu da uživaju u božićnoj kupovini za sebe i svoje drage ljude uz popuste od 10% na LG televizore, do 10% na odabranu belu tehniku, 15% popusta na male kućne aparate i iRobot usisivače, 25% na BBO dečije šatore, 45% na Bosch akumulatorski usisivač, 30% na Milka čokolade i još mnogo toga iz udobnosti doma u svega nekoliko klikova.

Connect Shopping vikend svakog meseca za korisnike SBB usluga donose popuste do 50% i akcije na neke od odabranih među 150.000 proizvoda u preko 20 kategorija.

Kako bi uživali i u ostalim pogodnostima Connect Shopping vikenda svakog meseca, SBB korisnici treba samo da se registruju na shoppster.com podacima MojSBB naloga.

Vaše Srpske kablovske mreže osim vrhunskih servisa, usluge i korisničkog iskustva, u saradnji sa prvom integrisanom online i TV platformom shoppster.com i ovog meseca donose vam tradicionalne pogodnosti na bogat asortiman proizvoda. Program lojalnosti je samo jedan od načina da vam kažemo hvala za poverenje koje nam pružate. Hristos se rodi!“, poručuju iz SBB kompanije.

 

2,001 Pregleda, 3 danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *